dijous, 27 de gener del 2022

ENLLACEM L'EDUCACIÓ VÍSUAL I PLÀSTICA AMB LES ETAPES DE LA HISTÒRIA




Estem treballant les etapes de la història i juntament amb el treball en grups que us vam ensenyar la setmana passada al blog també hem iniciat unes propostes educació plàstica.



Dins d'aquestes propostes tenim: fòssils de dinosaure, destrals prehistòriques, art rupestre amb cafè, vidrieres i castells medievals i llances. 



Per fer les destrals prehistòriques ens cal paper de diari i fer pasta de paper maché, d'aquesta manera aconseguim donar consistència a la nostra creació. 

En el cas de les llances, vam fer servir un tutorial a Youtube on explica pas a pas com construir-les. En aquesta proposta fem servir fulls de colors.


Els castells medievals els fem a partir de cartrons, cal crear l'estructura del castell amb finestres i portes i dibuixar els maons... un a un!



En el cas de les vidrieres, necessitem estoretes i punxons per "treure" les parts de les vidrieres que volem buides. Un cop fet aquest primer pas, enganxem paper de cel·lofana pel darrere i llestos!



 Els fòssils de dinosaure es fan amb pasta de sal. Un cop creada la pasta només cal donar forma amb uns esquelets de dinosaure i deixar assecar al sol o amb calefacció.


Aquest post ha estat escrit per: Pau Calvo i Diana Nuñez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOTÍCIES SETMANALS

  Cliqueu a la foto...